#My Woodhill Moment

Woodhill Gin fylder 2 år. Det fejrer vi med et fantastisk kunstprojekt.

– når alting går op i en højere enhed
– når tiden står stille i et øjebliks fascination af det smukke og helt unikke
– når sanserne stimuleres, mens roen får liv

Dét sker i mødet mellem kunstneren Henrik Schützes smukke billedunivers og Woodhill Gins unikke smagsnoter.

Kunstflasker samlet scaled | Woodhill Gin

Smag har mange farver, former og udtryk. Ønsket om at vise mangfoldigheden i det unikke, førte til at jeg tog kontakt til Henrik. Jeg blev blæst omkuld af poesien og musikken i hans udtryk fra det øjeblik, han tog det første penselstrøg. Det er nu blevet til 250 kunstværker, som giver hver flaske Woodhill Gin sit eget unikke udtryk.

Henrik har malet næsten hele sit liv og er en kunstner med mange facetter. Hans motiver spænder vidt og tager os igennem stemninger inspireret af lys, natur, smag, musik, byrum, krop og sjæl. Hver af de 250 flasker Woodhill Gin er et enestående kunstværk. Der findes kun én af hver. Det er et Woodhill Moment, #mywoodhillmoment.

Gå på opdagelse i dette gin-kunstprojekt. Hvilken form, farve og karakter har dit Woodhill Moment?

Min passion er min mission, hvilket har resulteret i den afbalancerede kombination af dufte og smag, som gør, at jeg tillader mig at kalde Woodhill Gin ”den ultimative gin” – rund og mild med masser af smag. Jeg håber, du er enig og vil tage dig tiden til et Woodhill Moment og nyde stemningen, synet og smagen af ren selvforkælelse.

Lidt praktisk
Dit unikke Woodhill Moment kan købes for 890,-. Med dette køb følger også eneretten til at købe yderlige seks flasker Woodhill Gin med reproduktionen af dit unikke kunstværk til 495,- pr. flaske.

Nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Woodhill Gins nyhedsbrev, giver du tilladelse til at vi kontakter dig via mail med general markedsføring, nyheder og tilbud for Woodhill Gin.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.
Vi bruger Mailchimp.com som vores nyhedsmail udbyder. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.
Tak for din tilmelding!