OM Woodhill GIN

Hver eneste flaske gin, som finder vej til den entusiastiske ginnyder, er resultatet af en kreativ proces og legen med de naturlige ingredienser.

Woodhill Gin er mere end en klassisk London Dry Gin

Woodhill Gin er resultatet af et kompromisløst mål om at finde den ultimative kombination af dufte og smag, som aktiverer sanserne og efterlader en varm følelse af forkælelse.

Woodhill Gin er en premium gin destilleret i tæt samarbejde med et af de fineste destillerier i London, Thames Distillers Ltd.

Jeg ville ikke bare nøjes med at skabe en standardgin eller en klassisk London dry gin, men derimod udvikle en nyfortolkning, hvor det traditionelle og jordbundne møder det mere eksotiske og eksklusive i et helt unikt harmonisk samspil.

Hver eneste flaske gin, som finder vej til den entusiastiske ginnyder, er resultatet af en kreativ proces og legen med de naturlige ingredienser.

Dét gør Woodhill Gin helt unik.

Botaniske Ingredienser

Med vores placering tæt på den idylliske Nordsjællandske by Tisvildeleje har Woodhill Gin i valget af botaniske ingredienser ladet sig inspirere af landskabet, havet, skoven og den behagelige følelse af ro og frihed, som dette giver.

Woodhill Gin er produceret med brug af de fineste naturlige ingredienser, som tilsammen giver aroma og smag til en dejlig velafbalanceret gin

enebær blaa | Woodhill Gin

Enebær

Enebær er naturligvis hovedingrediensen i vores gin. Enebær giver ginnen en kompleks smagsprofil af gran, læder, citrus, peber og sødme.
korrianderfrø blaa | Woodhill Gin

Korianderfrø

Coriandrum sativum. Korianderfrø er en anden vigtig ingrediens i vores gin. Nogle bryder sig ikke om koriander, specielt ikke hvis den er frisk. Men frugten, eller frøet, har en distinkt citronaroma, som sammen med enebær nærmest giver en smag af cedertræ.
angelikarod blaa | Woodhill Gin

Angelikarod

Angelica archangelica. Angelikarod er faktisk i familie med guleroden. Den bliver ofte sammenlignet med persille og dild og giver en forfriskende varm krydret og ’grøn’ smag.
orrisrod blaa 1 | Woodhill Gin

Orrisrod

Iris pallida. Blomsten fra Orris er smuk med violette og hvide blomster. Nu kan man ikke transformere farver til smage, men orrisrod giver faktisk en kærkommen karakteristisk duft af træ og roser.
lavendel blaa | Woodhill Gin

Lavendel

Lavandula angustifolia. Lavendel giver en mild og skarp blomsterduft. I Woodhill Gin benytter vi kun knopperne og blomsten fra lavendelen.
asparges blaa | Woodhill Gin

Asparges

Asparagus officinalis. Den friske grønne asparges er en velkendt grøntsag, sprød og sød. Planten benyttes sjældent i gin, men tilfører en meget frisk og frugtagtig smag. Derudover synes jeg, det franske kælenavn for asparges er helt fantastisk: points d’amour (’kærlighedsknopper’).
rødepeberkorn blaa | Woodhill Gin

Røde peberkorn

Schinus molle. Inden for traditionel medicin anvendes røde peberkorn til behandling af en lang række sår og infektioner på grund af deres antibakterielle og rensende egenskaber (og hvem siger så, at gin med røde peberkorn ikke er sundt?). De røde peberkorn er et blødt krydderi med en let peberagtig smag
citrongræs blaa 1 | Woodhill Gin

Citrongræs

Cymbopogon citratus. De sundhedsmæssige fordele ved citrongræs er talrige, men i gin tilfører det en distinkt citronsmag og citrusaroma og anvendes ofte som alternativ til almindelige citrusfrugter.
rosenknop blaa | Woodhill Gin

Rosenknopper

Rosa damascene. Roser har været anvendt til mad og drikke i århundreder. Særligt rosenvand benyttedes som primær smagsgiver i amerikansk og europæisk bagværk helt frem til midten af 1800-tallet. I Woodhill Gin giver rosenknopperne blomstersmag og forfriskende bouquet.

Om Jeppe Skovbakke Juhl

Woodhill Gin er resultatet af min passion for gin. Men det er også min drøm om at skabe en helt speciel og intens oplevelse i øjeblikket, hvor man sætter glasset for munden og tager det første sip.

Luk øjnene, duft og smag Woodhill Gin, og oplev følelsen af rum, ro og frihed, som kommer med inspiration fra den smukke natur i Nordsjælland, hvor den friske luft fra havet blander sig med dufte fra skov og mark.

Woodhill Gin er mere end bare en klassisk London dry gin; den er omhyggeligt afbalanceret med traditioner, håndværk og jordnærhed på den ene side og det eksotiske og eksklusive på den anden, som tilsammen går op i en højere enhed.

Med kompromisløsheden i førersædet og med ambitionerne samt lysten som drivkraft har mit mål været at skabe intet ringere end det ypperste inden for gin.

Stifter af Woodhill Distillery & Gin-entrepeneur
Jeppe Skovbakke Juhl

Jeppe Skovbakke Juhl woodhill gin | Woodhill Gin

Nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Woodhill Gins nyhedsbrev, giver du tilladelse til at vi kontakter dig via mail med general markedsføring, nyheder og tilbud for Woodhill Gin.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.
Vi bruger Mailchimp.com som vores nyhedsmail udbyder. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.
Tak for din tilmelding!